Първоначално публикувано от gundiz
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо искат 380лв данък на 156-цата ???
Collapse
X
-
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениенема да моеш да я шитнеш някога а тея данъци се трупат с лихви треа да караш докато стане за надин ...... нотариуса иска като я продаваш бележка за платен пътен данък
Абе пич,голяма мъка ми е да ти чета постовете!На колко си години бе м..а стара???sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaRoM Покажи съобщениеАз данъци МПС не плащам, това ми е 10-а кола до момента...Не съм от изрядните данъкоплатци и така ще бъде докато не видя смисъл да ги плащам.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Не знам тия в Плевен какъв данък плащат, но днеска се повлачих там - добри пътища имат из града, аз ако бях даже втори път щях да го платя - такава грижа за колите трябва да се поощрява....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщениеа така на мен ми е пета и аз данъци не плащам нека държавата ми се расърди
п.п.нищо лично просто полезна иформацияAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеЕ как не плащаш колега колата на кого се води че да ти плащат данъка.а вече от вчера кола без платен данък мПС -не може да мине преглед където и да е и с колкото и рушвет да е.ДАИ -изка копие от бележката на данъка за настоящата година и кола минала без такава вземат печата на пункта за ГТП и го затварят.така че държавата заради такива нередовни платци взема мерки и си събира данъците.така че вече ще плащаш няма как.
п.п.нищо лично просто полезна иформация
Comment
-
Колега, то и до сега беше така. При ГТП искат документ за платен данък. Точно тук обаче си имало начин без каквито и да е рушвети. Отиваш в банката и пишеш едно платежно нареждане примерно за 20лв. (виждал съм хора и само с 10лв) по съответната сметка, по която се плащат данъците за МПС на общината и си готов. Копието го представяш на прегледа и нямаш грижа - то си е равноправен документ на квитанция при касово плащане. Никой там не го вълнува колко ти е целия данъка и коя вноска си внесъл, както и няма да седне да ти я смята (това не са данъчни инспектори и не е тяхна работа). Така минават хората досега.Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
има много начини да минеш на преглед без платен данък,всичко е въпрос добри приятели и връзчици тук там.а за пътищата в Плевен някой са добре но повечето са пълна трагедия,по центъра са 6,но из кварталите УЖАС.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениемъслъш луи че немое да иа шитне кът не суи е платлил данъко????????
Абе пич,голяма мъка ми е да ти чета постовете!На колко си години бе м..а стара???sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщениевчера платих 272.25 с лихви 0.83лв = 273.08лв
бахти кожодеритегледат как да те преебат
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщениевчера платих 272.25 с лихви 0.83лв = 273.08лв
бахти кожодеритеsigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеКолега, извиняваи за невежеството, колко коня е тази алфа....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
Comment